Växellådan gick sönder

God morgon! Jag vill börja med att säga att säga att jag är så tacksam för att ni visar så stort intresse för det jag skriver om här i min blogg. Det är mest jordnära inlägg som tar upp sådant som de flesta kan relatera till. Även idag blir det flera sådana inlägg för det ska nämligen handla nu först om en bilverkstad på Södermalm. Nu har inte alla en bil, och har du ingen bil hoppas jag att du ändå vill läsa i min blogg, för det kommer andra inlägg efter detta som handlar om sådant som då kan vara mer spännande för just dig. Men nu handlar det som sagt om en bilverkstad på Södermalm som inget annat heter än Södermalms Bil & Gummi. Det är så mycket mer än enbart en bilverkstad, det här är företaget för dig som behöver köpa nya däck och fälgar också, men det ska jag inte prata om idag utan det får bli en annan gång, för idag skulle jag mest säga att när växellådan pajade så kunde medarbetarna hos Södermalms Bil & Gummi laga den. Jag har bott på Söder i hela mitt liv och mest åkt kollektivt. Men för tre år sedan ärvde jag en Volvo av min far, och det var en tio år gammal välvårdad bil och den har jag mest för att åka på söndagsutflykter. Men med en äldre bil tillkommer det alltid reparationer. De gånger bilen behövt lagas eller servas har jag åkt till Södermalms Bil & Gummi och fått lika god hjälp varje gång och dessutom utan att det kostat särskilt mycket. Därför hoppas jag att ni, mina kära vänner, kommer att vända er till dem vid behov.